100% Fabricat în România, din 1995.

LIVRARE ȘI RETUR

Dacă ce ți-ai comandat și nu îți este pe plac sau dacă nu iți place culoarea sau nu este mărimea potrivită atunci poți returna produsul(produsele) comandate în termen de 30 zile de la primirea coletului cu produsele comandate de pe laurmar.ro, conform OUG nr.34/2014.

În acest fel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare fără penalități și fără invocarea unui motiv în termen de 30 zile lucrătoare de la primirea produselor. Cerere de retur se formulează în scris la adresa de e-mail contact@laurmar.ro

Produsele trebuie returnate în ambalajele originale și însoțite de eticheta originală a produsului. Nu se poate face retur la produsele folosite, deteriorate, care prezintă urme de purtare sau dacă lipsesc accesorii. În aceste situații dacă sunt expediate către noi astfel de produse acestea vor fi expediate înapoi către client. În acest caz costurile de returnarea returului către client vor fi suportate tot de către client.

Cheltuielile de transport a returului pot fi suportate fie de către laurmar.ro, fie de către client în funcție de situație:

  1. Taxă de transport retur suportată de către laurmar.ro în cazul în care produsele au fost livrate sau ambalate greșit de către laurmar.ro sau în cazul în care produsele livrate prezintă defecțiuni sau sunt neconforme.

  2. Taxă de transport retur suportată de către client în cazul în care s-a ales o mărime greșită sau ați greșit comanda în momentul în care s-a făcut comanda de către client.

Restituirea contravalorii produselor returnate se face în termen de maxim 30 zile de la data primirii produselor returnate. Restituirea sumei se va face într-un cont bancar precizat de client.