100% Fabricat în România, din 1995.
instagram


Cu ce te îmbraci de Revelion?

Răspuns scurt, cu ce vrei tu. Răspuns puțin mai lung, cu ce vrei tu, în așa fel încât să te simți cât mai bine. Nu există nicio rețetă magică de îmbrăcăminte, machiaj sau coafură care să ni se potrivească tuturor, tocmai pentru că suntem atât de diferiți și unici fiecare în felul nostru. Există, desigur, sfaturi de la specialiști de modă care spun că anumite tipuri de siluete merg mai bine cu anumite tipuri de croieli, că anumite culori de ochi sunt scoase în evidență mai bine de anumite culori de fard, că anumite tipuri de haine se potrivesc mai bine cu anumite tipuri de încălțăminte și tot așa.

Nu le contestă nimeni îndemnurile educate din punct de vedere profesional, dar știți ce nu mai poate fi contestat? Că arăți bine atunci când te simți bine. Și unde mai pui că e mai important cum te simți decât cum arăți, căutările ținutei perfecte de Revelion se îngustează și mai mult. Poți să te îmbraci în conformitate cu stilul tău consacrat, sau să încerci ceva nou și îndrăzneț. Poți să accesorizezi diferit o rochie pe care n-ai mai purtat-o demult și să rezervi un bilet de avion de banii economisiți, sau poți să îți cumperi toată ținuta de la 0 și să fii la fel de înnoită ca anul în care intrăm. Poți să te îmbraci în club în pantaloni și în cabană, la munte, în rochie cu sclipici. Poți să faci ce vrei tu și asta e frumusețea vieții.

Cu ce putem noi să te ajutăm, pe lângă o doză de încredere în alegerile tale personale, sunt recomandările de accesorizare a dresurilor LAURMAR în așa fel încât să se armonizeze perfect cu ținuta pe care ți-o alegi și să contribuie la starea de bine pe care ți-o va da felul în care arăți de Revelion.

Ciorapii de opacitate crescută

Dacă știi că vei petrece ceva timp și pe afară sau pe drum, sau dacă ești pur și simplu mai friguroasă de fel, cea mai bună opțiune pentru tine sunt ciorapii din microfibre de densitate mare. Fie că alegi să porți LILI (100 DEN), MARINA (70 DEN) sau DELIA (50 DEN), oricare din cele trei dresuri se potrivesc perfect la rochii scurte sau midi de culori închise, cu mânecă, spre exemplu. Dacă vrei să marșezi și mai mult pe comoditate, poți adăuga ținutei tale chiar o pereche de cizme lungi, peste genunchi, cu, sau fără toc.

instagram


Ciorapii modelatori

Ești foarte fixată pe o anumită ținută de Revelion, poate chiar ai cumpărat-o mai demult și acum pur și simplu simți că nu îți mai place la fel de mult când o probezi în oglindă? Știm că omul face pe haină și în niciun caz invers, dar nu e nimic greșit în a apela la mici trucuri pentru ocazii speciale. Ciorapii modelatori cu push up DENISA sunt exact ajutorul de care aveai nevoie. Îți sculptează silueta subtil fiind în același timp confortabili și invizibili (fiind doar 20 DEN). Poartă-i la rochia aia tip sirenă la care visezi de mult timp, sau la o fustă tip creion mulată pe corp.

instagram


Ciorapii cu bandă adezivă

Tocmai ce vorbeam de o doză de încredere în tine crescută de curajul de a alege să porți ce vrei tu de Revelion, indiferent de unde sau cu cine îl faci. Cum ar fi să o dublezi, triplezi și pe aia? Îndrăznește să accesorizezi orice ținută care îți lasă picioarele la vedere cu ciorapii cu jarteră EMILIE (15 DEN). Colierul pe care ți-l pui la gât e accesoriul pe care îl vede toată lumea, detaliul din partea de sus a dresurilor lucrat atent în dantelă, e accesoriul pe care îl vezi doar tu. Cel puțin în prima parte a serii.

instagram


Ciorapii clasici

Ultimii, dar nu cei din urmă, ciorapii clasici din lycra LAURA (15DEN), IOANA (20 DEN), sau LUCIA (40 DEN), sunt soluția ta salvatoare chiar și dacă te-ai hotărât cu ce te îmbraci cu o oră înainte să trebuiască să fii gata. Sunt universal potriviți pentru orice ținută, oricând. Fie că îi vrei la fuste bufante sau mini, la rochii vaporoase de prințesă sau la rochii scurte din paiete, la pantaloni scurți, lungi, chiar și pe sub trening dacă decizi că așa vrei să îți petreci seara de Revelion. Sunt de nuanțe diferite, densități diferite, au vârfurile și chilotul întărite, ca să nu trebuiască să umbli cu oja după tine și sunt foarte confortabili.

Ce poți să vrei mai mult decât libertate totală în alegerea ținutei și ajutor de nădejde de la LAURMAR, care îți promite că îți oferă perechea perfectă de dresuri, indiferent de ținută? Orice ai alege, vei străluci, pentru că strălucirea vine din interior. Fii împăcată cu alegerile tale, fie că vorbim de haine sau de ce ai făcut în 2022. Primește cu brațele deschise ce urmează și nu uita să te distrezi în noaptea dintre ani, orice ai face! La Mulți Ani!

instagram